
Akçakoca Postası İnternet Sitesinde yer alan haberin ayrıntısı şöyle:
Nakşibendi tarikatının kanaat önderlerinden Seyit Fevzettin Erol, tatil ve dinlenmek için geldiği Akçakoca’da CHP’li Belediye Başkanı Fikret Albayrak tarafından karşılandı.
Akçakoca CHP’li Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Nakşibendi tarikatının kanaat önderlerinden Seyit Fevzettin Erol’nu ziyaret ederek dikkatleri üzerine çekti.
Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’İlçemizde sizi gördüğümüz için teşekkür ederim. Çok şükür sizi burada görmekten mutlu oldum. Bütün dostlarımız Adıyamana giderlerdi biz hep merak ederdik. Bu bizim için sürpriz olmuştur’’ dedi.
Peygamber Efendimizin Torunu Olan Fevzettin Erol “Belediye Başkanı CHP’li ama size muhabbet besliyor “ şeklinde sorulan bir soruya ”Önemli CHP’li olsun kim olursa olsun. Allaha inandıktan sonra, Resullaha İnandıktan sonra kim olursa olsun ayağı başım üzerinedir. Önemli olan inancı tam olsun araçtır amaç ilahi olacak, Dünya işleri araçtır. Dünyamızı ahretimize amaç yaptıktan sonra CHP’li olup olmaması sadece araçtır.” diyerek başkan Albayrak’a duada bulundu.
BAŞKAN ALBAYRAK TAM BİR MÜCAHİD GİBİ
SKY Tower Oteli Sahibi Zekai Aydeniz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Fikret bey bize çok yardımcı oluyor. Kendisinden Allah razı olsun. Bizim iştirakimizde Başkanımızın çok emeği var. Tam bir mücahid gibi “ diyerek Kanaat önderinin yanında başkana dua etti. Seyyit Fevzettin Erol ise” kendisinden Allah razı olsun siz makamınıza geçin “diyerek dua etti.
Seyit Fevzettin Erol, Menzil Cemaatının merhum Lideri Seyit Muhammet Reşit(k.S) Hazretlerinin büyük oğlu olup Peygamber Efendimizin soyundan gelen Nakşibendi tarikatının kanaat önderi olarak biliniyor.
Kaynak:Akçakoca Postası
Yorum Yap