İhale yapıldı dendi! 4 yıldır çivi çakılmadı...

Uğurlu- Bezirgan Köprüsü'ne 4 yıldır bir çivi dahi çakılmadı.

İhale yapıldı dendi! 4 yıldır çivi çakılmadı...
16.08.2023 - 06:50
Haber Merkezi
1363

Akçakoca’yı Kocaali Karasu’ya bağlayan Uğurlu- Bezirgan Köprüsü'ne 4 yıldır bir çivi dahi çakılmadı.

 Özellikle fındık sezonun içinde bulunduğumuz bugünlerde kendi imkanlarıyla bağına bahçesine gitmek zorunda kalan  bölge halkı, yetkililerden konuya ilişkin bir cevap bekliyor.

Akçakoca ile Kocaali arasındaki en önemli bağlantı yollarından olan ve Bezirgan Köyü ile Uğurlu Köyü'nü birbirine bağlayan, 2019 yılı 18 Temmuz tarihinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Bezirgan köprüsünün yapımına ne zaman başlanacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

4 yıl önce 7 vatandaşın vefat etmesiyle sonuçlanan sel felaketinin ardından yetkililerin ihalesinin yapıldığını söylediği fakat henüz bir hareketliliğin gözlemlenmediği Uğurlu- Bezirgan Köprüsü için herhangi bir adım atılıp atılmayacağı gündeme geldi.

 Vatandaşların yetkililerden gelecek cevap için meraklı bekleyişi sürüyor.


Editör: N. Cingirt

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Yerel Haber (www.duzceyerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar