29 Mart 2021 tarihinde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un katılımları ile imza altına alınan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" nün hayata geçmesi için, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, tutuklu ve hükümlüler için kitap bağış kampanyası başlatıyor.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada:
“ Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan “ Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bağışı“na İlişkin İş Birliği Protokolü gereği 31.05.2021 günü saat:11.00 da Sayın Bakanımız tarafından yapılacak ilk kitap bağışı ile kampanya süreci başlayacaktır.
Bu kapsamda kampanyanın ülke genelinde başarılı bir şekilde yürütülmesi için Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Adliyemiz girişinde ve şehrin en yoğun yeri olan Krempark AVM 'de " Kitap Bağış Standı " kurulmuştur.
31 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat:11:00 ' de Düzce Cumhuriyet Başsavcılığımız hizmet binası içerisinde Düzce protokol üyelerinin katılımı ile tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak kampanya başlayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.
Editör:
N. Cingirt