Koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gören Düzce Belediyesi Güvenlik Personeli Yunus Emre İnan hayatını kaybetti. İnan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü taziye mesajı yayımladı
Yakalandığı yeni tip koronavirüs nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Düzce Belediyesi Güvenlik Personeli Yunus Emre hastalığa yenik düştü.
İnan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yayımladığı taziye mesajında, “Belediyemiz Koruma ve Güvenlik Personeli Yunus Emre İnan'ın Covid-19 sonucu vefat ettiğini üzüntü ile öğrendim. Genç kardeşimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.
Merhumun Cenazesi Gölormanı köyünde İkindi namazının ardından defnedilecek.
Editör:
N. Cingirt